Brolægger priser, hvad koster en brolægger? (Se priser)

Står du foran en belægningsopgave, hvor du skal i gang med lægning af fliser til udbygning af enten terrasse eller en ny indkørsel, så er der en masse ting, som du skal tage stilling til, inden du går i gang. Du vil derfor i langt de fleste tilfælde få brug for en brolægger til at hjælpe dig med projektet. Ved at benytte dig af en brolæggers hjælp, er du sikret kompetent rådgivning, da de er udstyret med en særlig ekspertise, når det drejer sig om belægning af fliser. Derudover har du også mulighed for at få kreative forslag og inputs, så resultatet bliver både flot og ikke mindst holdbart.

Af Håndværker
Indholdet er opdateret fredag d. 21. maj 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 5. maj 2021.

Hvad koster en brolægger?

Når du kontakter en brolægger, vil du typisk opleve, at prisen varierer meget afhængig af, hvilket firma du vælger at kontakte.

Ofte giver en brolægger dig ikke en fast timepris men en samlet pris på hele opgaven, inden den påbegyndes. Dette er klart en fordel for dig, da du så ved, hvor meget opgaven løber op i.

Typisk ligger en brolæggers timepris på ca. 200 kr. til 500 kr. ekskl. moms.

Nogle brolæggerfirmaer tager en lavere timepris, hvor andre tager en langt højere timepris. Her skal du være opmærksom på at som i mange andre tilfælde, følges pris og kvalitet ofte ad.

Uanset om prisen er høj eller lav for en brolæggers arbejde, så er det altid en god idé at søge efter anbefalinger fra andre, som tidligere har benyttet sig af det pågældende firma til brolægningsopgaver. Dette kan være med til at give dig følelsen af, om brolæggeren er troværdig og erfaren nok til at løse netop dit projekt.

Hvad laver en brolægger, og hvilke arbejdsopgaver udfører han/hun?

En brolægger kan hjælpe dig med at få udført et væld af forskelligartede opgaver i form af belægning. Så står du skal i gang med et flise- eller belægningsprojekt, så er det en brolægger, du skal have fat i.

Med hjælp fra en brolægger får du nemlig en professionel fagmand, som er vant til at arbejde med alle former for belægningsopgaver. Derudover kan en brolægger også være med til at skabe lige præcis den terrasse eller indkørsel, som du går og drømmer om.

Udover at være dygtige med deres hænder, så er brolæggere også fuld af kreative idéer. Det er derfor altid en god idé at tage fat i en brolægger og få gode råd og vejledning omkring dit projekt. De kan nemlig komme med anbefalinger og gode råd til, hvordan netop din opgave bedst kan udføres.

En brolægger sikrer derfor ikke kun, at slutresultatet ender med at være langtidsholdbart, men også at opgaven er udført med fokus på det flotte og kreative. En brolægger kan altså hjælpe dig med et hav af forskellige opgaver, som både er funktionelt og kreativt.

Hvilke opgaver kan en brolægger hjælpe med?

En brolægger kan hjælpe med et hav af forskellige brolægningsopgaver som for eksempel:

 • Indkørsler
 • Terrasser
 • Torve
 • Parkeringspladser
 • Gangarealer
 • Fortove og stier

Derudover kan en brolægger også være behjælpelig med andre former for opgaver som for eksempel:

 • Afgrænsninger af bede
 • Stendiger og stensætninger
 • Opbygning af diverse stentrapper
 • Arealafgrænsninger med kantsten
 • Hegn af natursten

En brolægger pris afhænger af flere faktorer

En brolæggers pris afhænger af flere forskellige faktorer som blandt andet:

 • Opgavens omfang
 • Hvilken type opgave er der tale om
 • Hvilke materialer der skal bruges
 • Hvor lang tid opgaven ca. vil tage

Derudover skal du ud fra et tilbud fra en brolægger være opmærksom på, hvad tilbuddet dækker over, samt hvad det ikke dækker over. Er opgravning og udgravning af gamle fliser inkluderet i tilbuddet eller ej?

Det anbefales derfor, at du altid sikrer dig, hvad tilbuddet helt præcist dækker over og hvad det ikke dækker over samt at få det hele på skrift. På den måde finder du ud af, om alle materialeomkostninger, udgravninger, arbejdsløn mv. er inkluderet i tilbuddet eller ej.

Udover dette er det en god idé at indhente minimum 3 forskellige tilbud fra en brolægger, så du kan sammenligne og vælge det firma, der bedst kan udføre netop din opgave på brolægning.

Fordele ved at få lagt terrasse eller indkørsel af en fagmand

Det er dyrere at få lagt terrasse eller indkørsel af en brolægger end at gøre det selv. Men der er store fordele ved at benytte sig af en professionel fagmand:

 • Du får professionel vejledning omkring planlægning af materialer
 • Du er sikker på, at belægningen anlægges korrekt, så det holder i mange år
 • Du sparer tid og undgår at kaste dig ud i et projekt, som du aldrig har prøvet før
 • Brolæggeren har det rigtige værktøj

Er du lidt usikker på at gøre det selv eller ikke kan overskue at komme igennem hele processen, så kan pengene være rigtig godt givet ud, hvis du får hjælp af professionelle fagfolk til dit belægningsarbejde.

Brug en brolægger som sparringspartner

Vil du have skabt holdbare og flotte flisebelægninger i din indkørsel eller på din terrasse, kan det anbefales at tage en snak med en professionel brolægger. Ud fra dine idéer, dit budget samt husets arkitektur kan brolæggeren komme med forskellige forslag, som du kan vælge imellem.

Du skal dog være opmærksom på, at der er stor prisforskel på fliser og sten, hvilket skal tages i betragtning, hvis du arbejder indenfor en bestemt budgetramme.

Hvilket værktøj bruger en brolægger?

Til belægnings- og brolæggeropgaver kan det blive nødvendigt med forskellige former for værktøj. Ofte værktøj som du som almindelig husejer ikke ligger inde med.

Nogle af de mest typiske former for værktøj som du vil se en brolægger med, er:

 • Brolæggerhammer
 • Fliseklipper
 • Sættejern
 • Brolæggervinkler
 • Stenløfter
 • Afretningsværktøj
 • Betonstampere
 • Brolæggerstænger
 • Mur- og flisesnor
 • Spyd og pløkker

Dette er blot nogle af de typer værktøj, som en brolægger vil have med ud at udføre et stykke brolæggerarbejde. Det vigtigste stykke værktøj en brolægger har, er dog hans hænder samt kritiske øjne, da det er dem, der ser arbejdet som helhed, når opgaven er udført.

Overvejer du at hyre en professionel brolægger?

Skal du i gang med belægningsopgaver og brolægning, kan det anbefales, at du får professionel hjælp fra en brolægger, der har fuldt styr på, hvad der skal laves, og hvad der ikke skal laves.

Rigtig mange begiver sig ud i brolægningsopgaver, men bliver hurtigt træt af det, da det kan være et større projekt end først antaget. Uanset om du er gået i gang med opgaven selv eller først skal til at igang, så kan du altid få hjælp fra en brolægger. Med hjælp fra en brolægger får du altid et slutresultat, som du vil være fuldt ud tilfreds med.

En af de største grunde til at du skal hyre en professionel brolægger fremfor at gå i gang med det selv, er, at en brolægger har viden, erfaring og ekspertise indenfor belægning og brolægning, hvilket du nødvendigvis ikke selv har på samme måde.

Ved at hyre en brolægger er der større chance for, at du får et slutresultat, som du vil få glæde af i mange år, frem for et resultat som du ikke er helt tilfreds med.

Få et bedre resultat med hjælp fra en brolægger

Der er flere fordele ved at hyre en professionel brolægger til din opgave:

 • Du sparer tid
 • Kreative idéer og forslag fra professionelle fagfolk
 • Et langtidsholdbart resultat
 • De rigtige materialer bliver brugt
 • Flot udført arbejde

I nogle tilfælde kan du også spare penge på en belægningsopgave, da brolæggeren muligvis kan gøre det billigere i form af materialeomkostninger. Dette er dog ikke altid tilfældet, men det kan være værd at regne på, hvis du overvejer at gøre projektet selv.

Vælg den rette brolægger til netop dit behov

Om du mangler hjælp til at få anlagt en ny terrasse, lægning af fliser i indkørslen eller noget helt tredje, så er det en brolægger, du skal have fat i.

Der findes et væld af brolæggerfirmaer i hele landet, hvilket kan gøre det uoverskueligt at finde den rette brolægger til den rigtige pris til at udføre lige præcis din opgave. Det kan derfor være en fordel at indhente flere tilbud fra forskellige brolæggerfirmaer.

Med flere tilbud har du mulighed for at vælge netop den brolægger fra dit lokalområde, der passer bedst til at udføre den opgave, som du står og skal i gang med.

Tag derfor en snak med flere forskellige brolæggere og stil dem forskellige spørgsmål. På den måde får du en fornemmelse af, hvem der har de bedste idéer og derfor bedst kan udføre opgaven.

Sørg dog altid for at få et tilbud på skrift, da det giver dig en sikkerhed, hvis der skulle blive noget under eller efter arbejdet er udført. Et skriftligt tilbud er trods alt mere sikkert end en mundtlig, da en mundtlig aftale ikke kan dokumenteres på samme måde.

Få tilbud fra en brolægger

Ved at indhente brolægger priser her på siden, får du 3 tilbud på netop dit projekt, som du kan sammenligne med hinanden. På den måde kan du stille og roligt vælge den brolægger, der passer bedst til den opgave, som du skal have udført. Tilbuddene er gratis og uforpligtende og du binder dig derfor ikke for noget, når du indhenter tilbud gennem Ombyggerne.dk.

Tilbuddene som du modtager, er alle fra professionelle brolæggere i dit nærområde, som har masser af erfaring indenfor blandt andet havefliser, belægningssten og herregårdssten. Uanset hvilken sten du ønsker at få lagt, kan vi finde netop den brolægger, som du har behov for.

Står du foran et større projekt, kan du nemt få hjælp til at komme i kontakt med de rette brolæggerfirmaer, som egner sig bedst til din opgave.

Hvilken belægning passer bedst til din stil?

Hvilken belægning du vælger til din terrasse, indkørsel, havegang omkring huset er ikke ligegyldigt. Det samme gør sig gældende, når du skal vælge hvilke fliser og sten til baggården, parkeringspladsen eller udearealerne omkring arealerne ved ejendommen i boligforeningen.

Belægningen skal nemlig passe til boligens arkitektoniske stil og skal dermed falde naturligt ind, i de omgivelser der er.

En brolægger har et stort udvalg af natur- og betonsten samt flere forskellige former for fliser at vælge imellem. Nogle af de mest populære er:

 • Herregårdssten
 • Klinker
 • Sf-sten
 • Nybrosten
 • Brosten
 • Granitsten
 • Havefliser
 • Chaussesten
 • Naturfliser

Det er derfor en god idé at tage en brolægger med på råd, når du skal vælge fliser og belægning til dine udendørsarealer. Ud fra budget, omkringliggende arkitektur og natur samt det areal hvorpå der skal lægges belægning på, kan brolæggeren ud fra sine erfaringer give dig en række løsningsforslag at vælge imellem.

Indhent 3 brolægger tilbud på en nem måde

Hvis du kan nøjes med at ringe til kun 3 brolæggere for at indhente tilbud, skal du være heldig. De fleste brolæggere har nemlig meget travlt og har derfor måske ikke tid før efter, hvor du for længst skulle være færdig. Andre brolæggere har specialiseret sig i bestemte belægningsopgaver eller tager måske kun bestemte typer kunder ind. Du kan derfor som privatperson nemt komme til at ringe forgæves mange gange til forskellige brolæggerfirmaer.

Ved at bruge en gratis tilbudstjeneste undgår du at ringe forgæves. Derfor sparer du ikke kun den tid, som du bruger på at ringe eller maile rundt til forskellige brolæggerfirmaer. Du sikrer dig også, at du får 3 brolægger tilbud fra nogle af branchens dygtigste fagfolk i dit nærområde. Det er en ekstra gevinst, som du får, når du vælger at benytte dig af hjælpen fra Ombyggerne.dk.

Hvad koster en brolægger?

Når du kontakter en brolægger, vil du typisk opleve, at prisen varierer meget afhængig af, hvilket firma du vælger at kontakte.

Ofte giver en brolægger dig ikke en fast timepris men en samlet pris på hele opgaven, inden den påbegyndes. Dette er klart en fordel for dig, da du så ved, hvor meget opgaven løber op i.

Typisk ligger en brolæggers timepris på ca. 200 kr. til 500 kr. ekskl. moms.

Nogle brolæggerfirmaer tager en lavere timepris, hvor andre tager en langt højere timepris. Her skal du være opmærksom på at som i mange andre tilfælde, følges pris og kvalitet ofte ad.

Uanset om prisen er høj eller lav for en brolæggers arbejde, så er det altid en god idé at søge efter anbefalinger fra andre, som tidligere har benyttet sig af det pågældende firma til brolægningsopgaver. Dette kan være med til at give dig følelsen af, om brolæggeren er troværdig og erfaren nok til at løse netop dit projekt.

Hvad laver en brolægger, og hvilke arbejdsopgaver udfører han/hun?

En brolægger kan hjælpe dig med at få udført et væld af forskelligartede opgaver i form af belægning. Så står du skal i gang med et flise- eller belægningsprojekt, så er det en brolægger, du skal have fat i.

Med hjælp fra en brolægger får du nemlig en professionel fagmand, som er vant til at arbejde med alle former for belægningsopgaver. Derudover kan en brolægger også være med til at skabe lige præcis den terrasse eller indkørsel, som du går og drømmer om.

Udover at være dygtige med deres hænder, så er brolæggere også fuld af kreative idéer. Det er derfor altid en god idé at tage fat i en brolægger og få gode råd og vejledning omkring dit projekt. De kan nemlig komme med anbefalinger og gode råd til, hvordan netop din opgave bedst kan udføres.

En brolægger sikrer derfor ikke kun, at slutresultatet ender med at være langtidsholdbart, men også at opgaven er udført med fokus på det flotte og kreative. En brolægger kan altså hjælpe dig med et hav af forskellige opgaver, som både er funktionelt og kreativt.

Hvilke opgaver kan en brolægger hjælpe med?

En brolægger kan hjælpe med et hav af forskellige brolægningsopgaver som for eksempel:

 • Indkørsler
 • Terrasser
 • Torve
 • Parkeringspladser
 • Gangarealer
 • Fortove og stier

Derudover kan en brolægger også være behjælpelig med andre former for opgaver som for eksempel:

 • Afgrænsninger af bede
 • Stendiger og stensætninger
 • Opbygning af diverse stentrapper
 • Arealafgrænsninger med kantsten
 • Hegn af natursten

En brolægger pris afhænger af flere faktorer

En brolæggers pris afhænger af flere forskellige faktorer som blandt andet:

 • Opgavens omfang
 • Hvilken type opgave er der tale om
 • Hvilke materialer der skal bruges
 • Hvor lang tid opgaven ca. vil tage

Derudover skal du ud fra et tilbud fra en brolægger være opmærksom på, hvad tilbuddet dækker over, samt hvad det ikke dækker over. Er opgravning og udgravning af gamle fliser inkluderet i tilbuddet eller ej?

Det anbefales derfor, at du altid sikrer dig, hvad tilbuddet helt præcist dækker over og hvad det ikke dækker over samt at få det hele på skrift. På den måde finder du ud af, om alle materialeomkostninger, udgravninger, arbejdsløn mv. er inkluderet i tilbuddet eller ej.

Udover dette er det en god idé at indhente minimum 3 forskellige tilbud fra en brolægger, så du kan sammenligne og vælge det firma, der bedst kan udføre netop din opgave på brolægning.

Fordele ved at få lagt terrasse eller indkørsel af en fagmand

Det er dyrere at få lagt terrasse eller indkørsel af en brolægger end at gøre det selv. Men der er store fordele ved at benytte sig af en professionel fagmand:

 • Du får professionel vejledning omkring planlægning af materialer
 • Du er sikker på, at belægningen anlægges korrekt, så det holder i mange år
 • Du sparer tid og undgår at kaste dig ud i et projekt, som du aldrig har prøvet før
 • Brolæggeren har det rigtige værktøj

Er du lidt usikker på at gøre det selv eller ikke kan overskue at komme igennem hele processen, så kan pengene være rigtig godt givet ud, hvis du får hjælp af professionelle fagfolk til dit belægningsarbejde.

Brug en brolægger som sparringspartner

Vil du have skabt holdbare og flotte flisebelægninger i din indkørsel eller på din terrasse, kan det anbefales at tage en snak med en professionel brolægger. Ud fra dine idéer, dit budget samt husets arkitektur kan brolæggeren komme med forskellige forslag, som du kan vælge imellem.

Du skal dog være opmærksom på, at der er stor prisforskel på fliser og sten, hvilket skal tages i betragtning, hvis du arbejder indenfor en bestemt budgetramme.

Hvilket værktøj bruger en brolægger?

Til belægnings- og brolæggeropgaver kan det blive nødvendigt med forskellige former for værktøj. Ofte værktøj som du som almindelig husejer ikke ligger inde med.

Nogle af de mest typiske former for værktøj som du vil se en brolægger med, er:

 • Brolæggerhammer
 • Fliseklipper
 • Sættejern
 • Brolæggervinkler
 • Stenløfter
 • Afretningsværktøj
 • Betonstampere
 • Brolæggerstænger
 • Mur- og flisesnor
 • Spyd og pløkker

Dette er blot nogle af de typer værktøj, som en brolægger vil have med ud at udføre et stykke brolæggerarbejde. Det vigtigste stykke værktøj en brolægger har, er dog hans hænder samt kritiske øjne, da det er dem, der ser arbejdet som helhed, når opgaven er udført.

Overvejer du at hyre en professionel brolægger?

Skal du i gang med belægningsopgaver og brolægning, kan det anbefales, at du får professionel hjælp fra en brolægger, der har fuldt styr på, hvad der skal laves, og hvad der ikke skal laves.

Rigtig mange begiver sig ud i brolægningsopgaver, men bliver hurtigt træt af det, da det kan være et større projekt end først antaget. Uanset om du er gået i gang med opgaven selv eller først skal til at igang, så kan du altid få hjælp fra en brolægger. Med hjælp fra en brolægger får du altid et slutresultat, som du vil være fuldt ud tilfreds med.

En af de største grunde til at du skal hyre en professionel brolægger fremfor at gå i gang med det selv, er, at en brolægger har viden, erfaring og ekspertise indenfor belægning og brolægning, hvilket du nødvendigvis ikke selv har på samme måde.

Ved at hyre en brolægger er der større chance for, at du får et slutresultat, som du vil få glæde af i mange år, frem for et resultat som du ikke er helt tilfreds med.

Få et bedre resultat med hjælp fra en brolægger

Der er flere fordele ved at hyre en professionel brolægger til din opgave:

 • Du sparer tid
 • Kreative idéer og forslag fra professionelle fagfolk
 • Et langtidsholdbart resultat
 • De rigtige materialer bliver brugt
 • Flot udført arbejde

I nogle tilfælde kan du også spare penge på en belægningsopgave, da brolæggeren muligvis kan gøre det billigere i form af materialeomkostninger. Dette er dog ikke altid tilfældet, men det kan være værd at regne på, hvis du overvejer at gøre projektet selv.

Vælg den rette brolægger til netop dit behov

Om du mangler hjælp til at få anlagt en ny terrasse, lægning af fliser i indkørslen eller noget helt tredje, så er det en brolægger, du skal have fat i.

Der findes et væld af brolæggerfirmaer i hele landet, hvilket kan gøre det uoverskueligt at finde den rette brolægger til den rigtige pris til at udføre lige præcis din opgave. Det kan derfor være en fordel at indhente flere tilbud fra forskellige brolæggerfirmaer.

Med flere tilbud har du mulighed for at vælge netop den brolægger fra dit lokalområde, der passer bedst til at udføre den opgave, som du står og skal i gang med.

Tag derfor en snak med flere forskellige brolæggere og stil dem forskellige spørgsmål. På den måde får du en fornemmelse af, hvem der har de bedste idéer og derfor bedst kan udføre opgaven.

Sørg dog altid for at få et tilbud på skrift, da det giver dig en sikkerhed, hvis der skulle blive noget under eller efter arbejdet er udført. Et skriftligt tilbud er trods alt mere sikkert end en mundtlig, da en mundtlig aftale ikke kan dokumenteres på samme måde.

Få tilbud fra en brolægger

Ved at indhente brolægger priser her på siden, får du 3 tilbud på netop dit projekt, som du kan sammenligne med hinanden. På den måde kan du stille og roligt vælge den brolægger, der passer bedst til den opgave, som du skal have udført. Tilbuddene er gratis og uforpligtende og du binder dig derfor ikke for noget, når du indhenter tilbud gennem Ombyggerne.dk.

Tilbuddene som du modtager, er alle fra professionelle brolæggere i dit nærområde, som har masser af erfaring indenfor blandt andet havefliser, belægningssten og herregårdssten. Uanset hvilken sten du ønsker at få lagt, kan vi finde netop den brolægger, som du har behov for.

Står du foran et større projekt, kan du nemt få hjælp til at komme i kontakt med de rette brolæggerfirmaer, som egner sig bedst til din opgave.

Hvilken belægning passer bedst til din stil?

Hvilken belægning du vælger til din terrasse, indkørsel, havegang omkring huset er ikke ligegyldigt. Det samme gør sig gældende, når du skal vælge hvilke fliser og sten til baggården, parkeringspladsen eller udearealerne omkring arealerne ved ejendommen i boligforeningen.

Belægningen skal nemlig passe til boligens arkitektoniske stil og skal dermed falde naturligt ind, i de omgivelser der er.

En brolægger har et stort udvalg af natur- og betonsten samt flere forskellige former for fliser at vælge imellem. Nogle af de mest populære er:

 • Herregårdssten
 • Klinker
 • Sf-sten
 • Nybrosten
 • Brosten
 • Granitsten
 • Havefliser
 • Chaussesten
 • Naturfliser

Det er derfor en god idé at tage en brolægger med på råd, når du skal vælge fliser og belægning til dine udendørsarealer. Ud fra budget, omkringliggende arkitektur og natur samt det areal hvorpå der skal lægges belægning på, kan brolæggeren ud fra sine erfaringer give dig en række løsningsforslag at vælge imellem.

Indhent 3 brolægger tilbud på en nem måde

Hvis du kan nøjes med at ringe til kun 3 brolæggere for at indhente tilbud, skal du være heldig. De fleste brolæggere har nemlig meget travlt og har derfor måske ikke tid før efter, hvor du for længst skulle være færdig. Andre brolæggere har specialiseret sig i bestemte belægningsopgaver eller tager måske kun bestemte typer kunder ind. Du kan derfor som privatperson nemt komme til at ringe forgæves mange gange til forskellige brolæggerfirmaer.

Ved at bruge en gratis tilbudstjeneste undgår du at ringe forgæves. Derfor sparer du ikke kun den tid, som du bruger på at ringe eller maile rundt til forskellige brolæggerfirmaer. Du sikrer dig også, at du får 3 brolægger tilbud fra nogle af branchens dygtigste fagfolk i dit nærområde. Det er en ekstra gevinst, som du får, når du vælger at benytte dig af hjælpen fra Ombyggerne.dk.

Artiklen er skrevet af
Skriv til Frank

Frank har en professionel baggrund som tidligere håndværker, men gør sig i dag primært i egne gør det selv projekter i hjemmet og i haven. Når Frank omtaler sig selv, så er det i retning af, at han bestemt IKKE er født med 10 tommelfingre.

Bedøm denne artikel
22 stemmer, gennemsnit: 4.4 / 5