Få hjælp til at finde det bedste til haven

Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge til din have og til fritid. Uanset om du skal i gang med det helt store planteprojekt i et drivhus eller skal i gang med at højtryksrense dine terrassefliser, så finder du her et stort udvalg af alt, hvad du skal bruge til din have. Vi har her i kategorien samlet alt indenfor havemøbler, grill, hegn, låger, blomster, træer, krydderurter og meget mere. Mon ikke der også er de produkter til haven, som du måtte være på udkig efter.

Drivhuse til haven

Har du plads i din have til et drivhus, kan du her finde et stort udvalg af diverse små og store drivhuse. Her kan du finde rigtig mange modeller i forskellige størrelser og farver som blandt andet grønne, sorte, hvide eller aluminiumsfarvede. Derudover finder du modeller med et eller flere vinduer eller med praktiske skydedøre, så du nemt kan får trillebøren ind og ud af drivhuset.

Med drivhuse kan du dyrke sæsonens lækre bær, frugter og grøntsager eller dyrke smukke blomster.

Har du ikke en have, hvor der er plads til et drivhus, men derimod en gårdhave, så kan et mindre vægdrivhus være en løsning. Et vægdrivhus optager mindre plads, og en fordel mere er, at varmen fra muren absorberes i drivhuset.

Grill og bål til haven

Om sommeren bruger vi danskere rigtig meget tid i haven og på terrassen, og de fleste af os kan godt lide at grille og tilberede maden udendørs. Gasgrill er blevet mere og mere populær frem for de almindelige kulgrill, og gasgrill ses efterhånden hjemme hos langt de fleste husejere.

Med et bålfad eller en havepejs kan du skabe mange timers sjov og hygge på terrassen eller i haven ved at lave snobrød sammen med børnene.

Havemøbler, loungesæt eller bord-bænkesæt

Til de lange sommeraftener på terrassen eller i haven, er det lækkert med et godt havemøbelsæt, et loungesæt eller hvad med et bord- bænkesæt? Hvad enten du er på udkig efter den ene eller den anden form for havemøbler, så har vi samlet et bredt udvalg af alt lige fra stole, borde, sofaer, bænke og meget mere.

Plads til leg i haven

Har du børn, skal der naturligvis også være plads til leg i haven. Legetårne og gyngestativer er ethvert barns drøm at have stående derhjemme. Du finder her legeredskaber af den bedste kvalitet og hvor sikkerheden er i top.

Vil du gerne have børnene med ud i haven, så er udelegetøj som gynger, legetårne, legehuse og trampoliner måske det helt rigtige. Her kan børnene få lov at udfolde sig både aktivt og kreativt. Her vil de hurtigt elske at bruge massevis af sjove timer. Et legetårn er også en oplagt mulighed for, at børnene kan få brugt en masse energi. Legetårne findes i alverdens udgaver og størrelser med både gynger, rutsjebaner, klatrevægge og meget mere. Et legehus eller legetårn er en god måde, hvorpå du kan skabe trygge rammer omkring dine børns leg, mens de stadig kan udvikle sig både fysisk og kreativt.