Få hjælp til at finde det bedste værktøj

Her hos Ombyggerne har vi samlet et bredt udvalg af værktøj. Du finder her alt, hvad du skal bruge til dine håndværker projekter. Vi har blandt andet samlet et stort udvalg af kvalitetsværktøj til den kræsne forbruger, den professionelle håndværker og den seriøse gør det selv mand, som alle vælger holdbart kvalitetsværktøj. Du finder underkategorierne indenfor alle mulige forskellige slags værktøjer nedenfor. Bliv inspireret og gå på opdagelse i det store værktøjssortiment her på siden.

Den bedste girafsliber er den effektiv lader dig slibe lofter, vægge el.lign. store overflader, der kan være svære at...

Den bedste girafsliber er den effektiv lader dig slibe lofter, vægge el.lign. store overflader, der kan være svære at overskue eller komme til med andre slibemaskiner. Det populære elværktøj kaldes også for en langhalssliber. Bliv klogere...

Den bedste rotationslaser giver præcis nivellering og hurtig opstilling af elementer på en linje. Rotationslaseren...

Den bedste rørbukker er den der effektivt kan bukke rør. Rørbukkeren bruges primært til VVS-opgaver, hvor der...

Den bedste kompressor kan komprimere og transportere luft, gasser, væsker o.lign. En kompressor kan anvendes til en lang...

Det bedste høreværn beskytter ørerne mod høje lyde på en arbejdsplads, hvor støj er mere eller mindre konstant. Et...

Den bedste svensknøgle er den der nemt og hurtigt kan justeres til den bolt eller møtrik du skal arbejde med....

Den bedste værktøjsvogn er den der samler alt ens værktøj, så det ikke ligger spredt udover hele garagen eller...

Den bedste unbrakonøgle er den der effektivt kan stramme eller løsne en skrue med seks kanter. Unbrakonøglen er et...

Viser 8 ud af 15 anbefalinger
Hent flere anbefalinger

Kvalitetsværktøj til enhver gør det selv mand

Trænger din værktøjskasse til at blive opdateret med nyt og lækkert værktøj? Står du og mangler et par nye sikkerhedssko, et nyt skruetrækkersæt, en ny hammer eller noget helt fjerde? Eller står du bare og mangler nogle nye hobbyknive? Hvad end du har brug for, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde netop det, som du står og mangler her på siden.

Kompressor er andet end bare værktøj

Kompressorer kan bruges til en lang række værktøj herunder sømpistoler, sprøjtepistoler, skraldenøgler, hæfte eller pudsemaskiner med mere. En kompressor kan samtidig være en stor hjælp i private hjem, hvis for eksempel børnenes fodbolde eller lignende skal pumpes op, eller hvis du nemt og hurtigt skal have pumpet luft i cyklerne.

Værktøj er en nødvendig del af hverdagen

Vi tænker sjældent over det værktøj og de maskiner, vi har liggende i værkstedet eller i værktøjskassen. Men når behovet opstår for at reparere bilen, cyklen, huset eller noget andet, så skal det helst gøres med det samme. Værktøjet hjælper os derfor med at reparere og vedligeholde alle de ting, som vi omgiver os med i hverdagen. Det rigtige værktøj er det halve af arbejdet, og du og familien kan efter brug af det rigtige værktøj glæde jer over et godt resultat.

El værktøj og tilbehør

Der var engang, hvor elektrisk værktøj var dyrt og kun noget, som professionelle håndværkere havde som deres arbejdsredskab. I dag har de fleste privatpersoner – i hvert fald mænd – en samling af diverse værktøj både med og uden el.

Et af de mest udbredte former for el værktøj er nok skruemaskinen eller den lidt kraftigere model, boremaskinen. Begge typer kan som regel håndtere både skrueopgaver og boreopgaver. Boremaskinen er ofte den, der er førsteprioritet, når der skal bores, da den primært er udviklet til netop det. Muligheden for at den også kan bruges som skruemaskine, er blot en ekstra gevinst, som du får med i købet.

Kan du godt lide at bygge møbler, eller har du brug for at friske din køkkenbordplade eller en anden overflade i træ op, kan det være nødvendigt at supplere din værktøjssamling med noget særligt værktøj til træ som for eksempel et høvlejern eller fræsejern.

Gå ikke ned på håndværktøj

Du bør aldrig gå ned på det gængse håndværktøj som skruetrækkere, hammere og skruenøgler. Dette hører sig til standardudstyret i værktøjskassen hos enhver handyman. Og helst i flere forskellige udformninger og størrelser.

Uanset hvilket værktøj du står og mangler, eller måske ønsker dig, kan du helt sikkert finde noget udstyr til værkstedet eller til værktøjskassen, som du ikke kan undvære til dine projekter. Man skal som bekendt aldrig gå ned på udstyr – og dette gælder i særdeleshed også, hvad angår værktøj.