Hvad koster det at få lagt fliser i indkørslen?

Hvad koster det at få lagt fliser i indkørslen?
Fliselægning

Står du og skal i gang med fliselægning i indkørslen eller på terrassen, men er i tvivl om hvad det vil koste? Så skal du læse med her.

Uanset om du skal i gang med at anlægge en ny indkørsel eller en ny terrasse, så kan du spare dig selv for meget arbejde ved at få en professionel fagmand til at udføre arbejdet for dig.

Der er primært to grupper af fagmænd der lægger både indkørsler og terrasser. Det er henholdsvis anlægsgartnere og brolæggere. Det koster naturligvis at få en professionel til at lave opgaven frem for, hvis du selv gik i gang. Det er dog langt fra alle, der selv kan lægge fliser, og resultatet bliver oftest langt bedre og mere holdbart, hvis du får en professionel til at udføre opgaven, når du skal i gang med fliselægning af indkørsel eller lignende.

Du finder her priser og andet generel info til, når du skal i gang med fliselægning.

Fliser i indkørsel eller på terrasse

Overvejer du at få foretaget fliselægning i indkørslen eller på terrassen og ikke selv gider, og skal i gang med projektet? Så skal du have fat i en brolægger eller en anlægsgartner. Disse fagfolk har den nødvendige viden, der skal til, når der skal lægges fliser.

Det er vigtigt, at underlaget bliver opbygget solidt og stabilt, og netop dette er noget. som de professionelle fagfolk kan være dig behjælpelig med. Underlaget består af forskellige typer sand og andre materialer, der skal anlægges korrekt, for at kunne holde de tunge fliser og andre belægnings sten, som der skal anvendes i indkørslen eller på terrassen.

Fliselægning pris pr. m2

Pris på fliselægning pr. m2 afhænger af flere forskellige faktorer. Prisen bliver typisk bestemt ud fra følgende:

 • Størrelse på indkørsel eller terrasse
 • Type af sten/flise
 • Størrelse på sten/flise
 • Opgavens type og omfang
 • Hvilket firma du vælger at bruge til fliselægning

Eksempel på fliselægning – 50 m2 ny indkørsel:

Vi har taget udgangspunkt i en indkørsel på 50 m2 og en holmegårdsten i beton.

Det vil koste ca. 34.000 inkl. moms

Dette giver en kvadratmeterpris på 680 kr. inkl. moms

En helt konkret pris er derfor svær at give, da det afhænger meget af opgavens omfang og valg af sten. Indhent derfor 3 tilbud her på siden og få et godt tilbud fra professionelle fagfolk. Dette er gratis og uforpligtende at anmode om tilbud på fliselægning.

Ved at indhente tilbud her er det ikke utænkeligt, at du kan spare op til 50% på regningen i forhold til de priser, som du selv kan skaffe ved at ringe rundt.

Hvad koster fliselægning?

Prisen på fliselægning afhænger af, hvor fliserne skal lægges, samt hvor stort et areal der skal anlægges fliser på. Derudover afhænger det af timelønnen hos den enkelte håndværker. Håndværkere har nemlig fri prissætning på området.

Du bør derfor som minimum indhente 3 tilbud på lægning af fliser, så du sikrer dig, at du ikke får valgt den dyreste håndværker til at udføre opgaven.

For mange er det en ny og uvant opgave at indhente priser på fliselægning. Med håndværkerarbejde kan du ikke mærke på kvaliteten, som du kan med varer i en fysisk butik.

Her køber du håndværkerens viden og hans evne til at udføre et professionelt stykke arbejde. Det kan derfor være svært at vurdere kvaliteten på forhånd.

Få den bedste pris på fliselægning

Hos Ombyggerne.dk anbefaler vi, at du indhenter nogle tilbud fra forskellige fagfolk, som specialiserer sig indenfor fliselægning. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare ved at få tilbud fra flere forskellige firmaer.

Derfor anbefaler vi som minimum, at du indhenter 3 forskellige uforpligtende tilbud på lægning af fliser fra forskellige anlægsgartnere eller brolæggere. På den måde kan du få en markant bedre pris, end hvis du skal i gang med at ringe og maile rundt, samtidig med at du sparer masser af tid.

Hvordan skal fliser lægges?

Fliselægning består af flere forskellige trin. Du kan her få en kort step by step guide til, hvordan du skal lægge fliser eller belægnings sten i din indkørsel eller på terrassen.

 • Opmåling og udgravning
 • Fundament
 • Stampning og afretning
 • Lægning af fliser

Fordele ved at få en fagmand til at lægge fliser for dig

Der findes en række fordele ved at benytte sig af en fagmand til fliselægning. En af fordelene er blandt andet, at du får professionel vejledning omkring planlægning af terrassen og indkørslen, og hvilke materialer der vil være de bedste at bruge til netop dit projekt. Samtidig kan du også være sikker på, at flisebelægningen bliver anlagt korrekt, så du sikrer dig et holdbart resultat i mange år.

Derudover sparer du dig selv for meget tid. Når du har med professionelle fagmænd at gøre, er du også garanteret, at det ikke er nybegyndere du har sat på opgaven, men til gengæld fagfolk som har prøvet at lægge fliser før.

Desuden er det også vigtigt at bruge det rigtige værktøj, det rigtige grus og i det hele taget de rigtige materialer til fliselægning. Således at belægningen kan holde i mange år frem.

Har du ikke de rette kompetencer til fliselægning, er det en klar anbefaling at benytte dig af en professionel til at udføre arbejdet.

Ofte stillede spørgsmål omkring fliselægning i indkørslen

Det koster typisk ca. 580 kr. pr. m2 at få lagt fliser i sin indkørsel. Du kan læse mere om fliselægning i indkørsler online og få 3 gratis tilbud på din brolæggeropgave.

Det er typisk en brolægger man får til at lægge fliser i indkørslen. Har man selv hænderne godt skruet på burde man også selv kunne lægge fliser i sin indkørsel.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 4. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 9. april 2020.
 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende